Breaking News
RUCĂR: Am ajuns să o vedem și p-asta…

RUCĂR: Am ajuns să o vedem și p-asta…

Am ajuns să o vedem și p-asta! ȘOȘOACA de Rucăr, s-a făcut de cacao, după ce, la ședința Consiliului Local pe luna în curs, a demonstrat cât e de talentată!

Femeia, consilier local, a fost aleasa președinte de ședință, o ședință în care, se iau decizii importante pentru rucăreni, numai că, așa după cum ne-a obișnuit, tânăra consilieră, care probabil nu ia în serios aceste ședințe, decisive pentru rucăreni, nu s-a purtat ca un adevărat președinte, ci, ca un feisbucist împătimit, care nu poate mânca până nu își postează farfuria pe pagină, așa a făcut și doamna care vrea să ajungă primăriță… A intrat în live pe Facebook, și, a făcut ochii mari când era întrebată ce decizie ia sau a început să râdă.

În aceste condiții, credem că, rucărenii s-au prostit că pot să creadă că așa cineva îi va putea reprezenta, și va putea lua decizii favorabile pentru comunitate…într-un viitor mai îndepărtat.

O vorbă din bătrâni spune că ” ești ceea ce te conduce”, dacă rucărenii sunt Găbița, atunci e clar, Mircea, ai murit degeaba!!! Pentru cei care știu, înțeleg și conștientizează!

About The Author

Related posts