12.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

RUCĂR: Consilierii locali au întors proiectul de arhitectură al Căminului Cultural, pe motiv că nu seamănă cu casa Băjan. VIDEO

Alte Știri

RUCĂR: Consilierii locali au întors proiectul de arhitectură al Căminului Cultural pe motiv că nu seamănă cu casa Băjan. Marți, 11 ianuarie, aleșii locali s-au întâlnit în cadrul unei ședințe ordinare. Subiectul fierbinte de pe ordinea de zi care i-a întărâtat pe consilierii locali la peste o oră de contraziceri a fost cum va arăta Căminul Cultural din Rucăr.

La întâlnire au fost prezenți cei care se ocupă de proiect alături de Ana Maria Predescu, arhitect. Prima supărarea a rucărenilor a fost că aceștia nu au venit la întâlnire cu un video proiector ci cu laptopuri pe care nu au văzut prea bine de la distanță, pentru a le prezenta proiectul. Apoi fațada viitorului Cămin Cultural din Rucăr, clădire care se dorește să fie realizată cu fonduri europene este prea sofisticată, consilierul local, Viorel Țâru spunând că arhitectura acestuia seamănă mai mult cu una grecească.

Viceprimarul Ion Pârnuță a intervenit la discuții și a spus că autoritățile locale doresc să impresioneze turiștii și pe cei care tranzitează zona cu o arhitectură care să semene cu o casă veche din anii 1930, denumită casa Băjan iar ce le-a prezentat arhitectul este mai mult un hangar.

S-a decis ca cei care au luat bani pentru acest proiect să revină cu mai multe modele made in Rucăr în data de 20 ianuarie, atunci când consilierii locali vor fi convocați de urgență de primarul Ionel Dulamă într-o ședință.

Ultimele Știri

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici: "Dragi cetățeni din Costești și Capu Piscului de o săptămână pompăm apă,...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie