27.4 C
Campulung Muscel
luni, 15 august, 2022

RUCĂR: Cuiul lui Pepelea turnat din asfalt!

Alte Știri

RUCĂR: Cuiul lui Pepelea turnat din asfalt drept limitatoare de viteză! După ce viceprimarul Ion Pârnuță a venit cu propunerea de a fi turnate din asfalt limitatoare de viteză, astfel încât șoferii să fie obligați să frâneze prin anumite zone din Rucăr, un consilier local de la Pro România, Radu Bențea s-a inflamat în deschiderea ședinței de Connsiliu Local.

S-a luat decizia să fie turnate din asfalt aceste indicatoare pentru că au costuri reduse, și rezistă mai mult în timp comparativ cu cele montate care fie sunt luate de șoferii supărați, sau deteriorate de la trafic.

Consilerul Local a spus că cei care au mașini cu garda joasă la sol riscă să bage mașina în service după ce trec peste aceste limitatoare de viteză și nu prea știu de ele, implicit și el.

Viceprimarul Ion Pârnuță a explicat că propunerea sa vine după ce în mai multe rânduri, cetățenii au solicitat să se ia măsuri pentru reducerea vitezei de circulație a mașinilor în zonă și după ce s-a constatat ca simpla montare a unor indicatoare rutiere nu rezolvă cu nimic problema, în ultimii ani fiind și multe accidente rutiere în urma cărora multe persoane și-au pierdut viața.

Ultimele Știri

Nervi de oțel. A început să se circule infernal prin Curtea de Argeș

Nervi de oțel. A început să se circule infernal prin Curtea de Argeș. Blocajele în trafic s-au suprapus cu...

Alte știri din aceeași categorie