RUCĂR: Proiect făcut pe genunchi de Gabriela Gheorghe!
RUCĂR: Proiect făcut pe genunchi de Gabriela Gheorghe!

RUCĂR: Proiect făcut pe genunchi de Gabriela Gheorghe!

RUCĂR: Proiect făcut pe genunchi de Gabriela Gheorghe! În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Rucăr, desfășurată la începutul lunii trecute, Gabriela Gheorghe după modelul Șoșoaca a venit în fața colegilor cu un proiect de hotărâre și anume transformarea locuințelor dintr-una dintre baracile foste muncitorești aflate într-o zonă defavorizată a comunei într-unele sociale.

La acest proiect Gabriela Gheorghe a invocat mai mult partea emoțională că cea legală și financiară nu prea există. În timp ce era și Direct pe Facebook, consilierul local, Gabriela Gheorghe pentru a-și atrage talpa Rucărului de partea ei a început să vină cu argumente sentimentale din rândul celor care locuiesc aici.

Dar pentru a fi transformate aceste locuințe în unele sociale trebuie făcute multe investiții, pe bani mulți și ei cam nu există în bugetul local și nu pot fi alocați așa bătând din palme. Proiectul nu a fost făcut pe baza unui cadru legal, fiind atac de consilierii locali care mai știu probleme de acolo chiar și primarul Ionel Dulamă a intervenit pe baza acestui proiect.

Până a deveni aceste locuințe sociale, trebuie o investiție de alimentare cu energie electrică a barăcii cu 16 apartamente deoarece este plătită din bugetul local.

About The Author

Related posts