Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Rucărean prins de poliţişti conducând sub influenţa alcoolului!
Rucărean prins de poliţişti conducând sub influenţa alcoolului!

Rucărean prins de poliţişti conducând sub influenţa alcoolului!

Astăzi, poliţiştii de la Rutieră, în cadrul unui control de rutină, au descoperit un bărbat din comuna Rucăr, care conducea un autoturism marca Dacia papuc, aflându-se sub influenţa alcoolului. Nu însă fără peripeții, întrucât polițiștii l-au alergat prin toată localitatea până când acesta a intrat cu mașina într-un șanț. Era atât de beat încât nici nu putea vorbi.

Acest bărbat are de 65 de ani și locuiește în comuna Rucăr. Localnicii l-au văzut circulând mai bine de o oră prin localitate cu mașina dintr-o parte în cealaltă a străzii. Și-au dat seama că este beat și au anunțat poliția. Polițiștii l-au somat să oprească și l-au alergat prin localitate cu mașina. N-a fost chip să oprească. Omul însă a pierdut controlul volanului și a intrat într-un șanț. Abia atunci polițiștii au pus mâna pe el. A refuzat să sufle în etilotest, dar a fost luat cu ambulanța și dus la spital. Era atât de beat încât nici nu putea să vorbească.

Pentru că trebuia stabilit nivelul alcoolemiei, bărbatul a fost condus la Spitalul din Câmpulung pentru a i se recolta probe biologice.  Bărbatul ajuns la spitalul din Câmpulung unde i-au fost prelevate probe de sînge.

Deocamdată el se află în spital pentru că dacă i-ar da drumul bărbatul nici nu s-ar ține pe picioare. Ulterior va fi audiat și se vor dispune măsurile în consecință.

Acestuia, poliţiştii de la Rutieră i-au întocmit Dosar Penal, iar permisul i-a fost reţinut în vederea suspendării pentru că a condus aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

About The Author

Related posts