S-a deschis târgul săptămânal din Domnești

S-a deschis târgul săptămânal din Domnești

S-a deschis târgul săptămânal din Domnești tocmai de duminică, 24 mai. Aceasta este veste acea mai bună a autorităților locale după relaxarea măsurilor în starea de urgență.

Decizia redeschiderii târgului a fost luată în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență adoptată vineri, 22 mai.

În târgul săptămânal din Domnești este un spațiu generos. Prima dată a fost deschisă piața agroalimentară pentru producătorii locali, au venit și de la Brașov, Rucăr, Râșnov, majoritatea nu a reușit de acasă să își vândă produsele, dar și cei din sat au venit în număr mare.

Terasele se vor deschide de la 1 iunie. Piața din Domnești este cunoscută pentru mici iar clienții își doresc din plin acest lucru să aibă acces la ei. S-au luat toate măsurile în comitetul local. Există o distanță de 4 metri între comercianți, în hala de lactate au fost doar 12 producători, se intră câte 10 cumpărători, fiind obligatorie purtarea măștii.

Târgul săptămânal din Domnești este cel mai mare din județ, activitatea lui desfășurându-se pe o suprafață de 2 hectare de teren. Târgul are o vechime de peste 30 de ani. Produsele din târg fiind foarte diversificate.

Ceramica a fost la mare căutare pentru că urmează sărbătoarea Rusaliilor. Programul târgului este de la ora 08.00 la ora 14.00, program strict iar vizitatorii trebuie să respecte toate indicațiile personalului primăriei.

About The Author

Related posts