S-a rătăcit cu maşina prin zona Râuşor, Berevoieşti…

S-a rătăcit cu maşina prin zona Râuşor, Berevoieşti…

S-a rătăcit cu maşina prin zona Râuşor, Berevoieşti…

Sâmbătă seara în jurul orei 22.00 la 112 s-a solicitat ajutor pentru salbarea unei femei rătăcite în zona comunei Berevoieşti.

Un echipaj cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung au intervenit în zona Râușor, pentru a a găsi pe femeia de 34 de ani, rătăcită. Aceasta era cu un autoturism, pe un drum de exploatare forestieră. La căutare s-a alăturat și viceprimarul comunei, iar după un timp femeia a fost găsită departe de punctul de acces pe drumul forestier, fără să necesite îngrijiri medicale.

Femeia de 34 de ani s-a deplasat cu autoturismul pe un drum forestier în comuna Berevoesti , mai sus de Cabana Bârlogul Lupilor. Aceasta s-a deplasat foarte mult pe drumul forestier, un drum foarte greu practicabil. Şansa de a fi fost găsită a apărut aunci când femeia a fost descoperita de niște ciobani de la o stână din apropiere, cu puțin timp înainte sa ajungă echipajul SMURD. A Intervienit un echipaj cu o autospecială și un echipaj SMURD de la Detaşamentul din Câmpulung.

About The Author

Related posts