S-a terminat cu joaca la spital! Se organizează concurs!

S-a terminat cu joaca la spital! Se organizează concurs!

S-a terminat cu joaca la spital!  Mai nou, va fi organizat concurs sau examen şi pentru funcţia de manager.

În prezent, Marinela Cristian, care este director financiar-contabil, a primit atribuţii de manager, până când locul va fi ocupat în urma concursului. Postul este liber după ce fostul manager, medicul Grigore Stănescu, a demisionat, cererea fiind înregistrată la primăria Câmpulung, cu care a avut contract, pe data de 22 octombrie 2018.

Stănescu a avut la dispoziţie 45 de zile să se răzgândească, dar nu a făcut-o. În aceste condiţii, pe 4 martie 2019, administraţia spitalului a solicitat primarului Liviu Ţâroiu să aprobe Regulamentul de organizare şi desfăşurare a concursului, iar pe 15 martie, a fost emisă dispoziţia de demarare a selecţiei unui nou manager, hârtie care a fost trimisă Compartimentului Resurse Umane, Registratură, a spitalului municipal Câmpulung şi Instituţiei Prefectului Judeţului Argeş.

Conform acestui Regulament, concursul pentru ocuparea funcţiei de manager al spitalului municipal Câmpulung se organizează de către Consiliul de Administraţie.

Conform anunţului făcut public, între 7 mai şi 10 mai 2019, ora 16.00, pot fi depuse dosarele de înscriere la concursul de manager al spitalului municipal Câmpulung. Până pe 13 mai, comisia de concurs verifică documentele depuse, iar la ora 16.00 vor fi prezentate rezultatele, această etapă fiind eliminatorie.

Susţinerea publică a proiectului de management se va derula miercuri, 22 mai 2019, de la ora 11.00, la sediul unităţii medicale. În următoarea zi, pe 26 mai, vor fi afişate rezultatele, nemulţumiţii având termen 24 de ore să depună contestaţii. Rezultatele finale vor fi aflate pe 26 mai.

 

About The Author

Related posts