S-au bătut ca chiorii şi au ajuns întâi la Spital, apoi la Poliţie!

S-au bătut ca chiorii şi au ajuns întâi la Spital, apoi la Poliţie!

S-au bătut ca chiorii şi au ajuns întâi la Spital, apoi la Poliţie!

Încă o bătălie ca în Vestul Sălbatic s-a produs în Muscel, mai precis în comuna Stoeneşti. Toată tărăşenia a pornit sâmbătă seara, iar povestea a început cu ceva timp înainte, şi totul de la o… casă.

Două familii Prundaru şi Şerban, ambele din comuna Stoeneşti, sat Valea Bădenilor au pus ochii pe o casă pe care ar fi vrut să o cumpere. Familia Şerban a fost cea care a reuşit să intre în posesia imobilului, iar de la acea dată între cei ai lui Prundaru şi cei ai lui Şerban au început certurile. Ba o ulucă ruptă, ba alte stricăciuni la casa la care pofteau cele două familii, până când, sâmbătă pe drumul comunal au dat faţă în fată un Prundar şi un Şerban şi s-au încăierat. Au ajuns şi la Spitalul din Câmpulung, însă după îngrijiri au plecat acasă, fără a fi suferit vătămări care să le pună viaţa în pericol.

Spiritele abia încinse, cu o luptă fără un învingător declarat, Prundarii şi Şerbanii nu s-au potolit şi duminică după amiază, probabil după ceva bere şi cu soarele de afară, s-a încins din nou tărâţa în ei şi s-au pus pe război…

S-au bătut cele două familii până când au apărut echipajele de Poliţie la faţa locului.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi cu privire la o stare conflictuală produsă  între membrii a două familii vecine din comuna Stoenești, sat Valea Bădenilor. Din cercetări s-a stabilit că, pe fondul unui conflict mai vechi, membrii celor două familii s-au lovit reciproc. În urma altercației, nouă  persoane au fost transportate la spital, din fiecare familie. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. În zonă au fost mobilizate echipaje pentru prevenirea oricăror fapte antisociale”, au precizat poliţiştii argeşeni.

La Spitalul din Câmpulung au ajuns cu Ambulanţele nouă dintre bătăuşi, dar şi alţi membri ai familiilor, motiv pentru care la unitatea medicală a fost solicitată o patrulă a Jandarmilor musceleni pentru că cele două familii venite după victime, erau agitate şi riscul de a se porni un nou măcel era destul de mare.

La spital, Şerban, proprietarul casei mult râvnită de Prundaru, a spus că el renunţă la casă, este dispus să o vândă lui Prundaru, numai dacă acesta din urmă îi dă banii pe care el i-a plătit atunci când şi-a achiziţionat-o, numai că Prundaru, se pare că o vrea pe bani mult mai puţini, de aceea, se pare că, îi face atâtea probleme lui Şerban.

De asemenea o altă patrulă a IJJ Argeş s-a deplasat în comuna Stoeneşti pentru asigurarea zonei împreună cu echipajele de Poliţie şi preîntâmpinarea izbucnirii unui nou conflict.

La spitalul din Câmpulung, duminică, poliţiştii au aşteptat să fie trataţi cei nouă scandalagii şi pe rând au fost preluaţi şi duşi la Poliţia Câmpulung unde au fost audiaţi ore în şir. După ce toţi au spus povestea, aşa cum au văzut ei, şi în urma administrării probatoriului, trei bărbaîi de 41, 20 şi, respectiv 48 de ani au fost reţinuţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cei trei care au fost încarceraţi în arestul IPJ Argeş sunt Gavril Prundaru, 41 ani, Costel Prundaru, 20 ani, şi Vasile Robu, 48 ani, iar luni au fost aduşi la Câmpulung unde, au fost prezentaţi în faţa judecătorilor din cadrul Judecătoriei Câmpulung cu propunere de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile.

Magistraţii musceleni au dispus ca cei doi Prundari să fie cercetaţi sub control judiciar. Vasile Robu, în schimb, a scăpat pentru că, în urma audierilor s-a stabilit că acesta nu ar fi participat la bătălie.

About The Author

Related posts