web analytics
Breaking News

S-au scris 3 ani de la Colectiv, 3 musceleni în pământ!

S-au scris 3 ani de la Colectiv, 3 musceleni în pământ!

S-au scris 3 ani de la Colectiv, 3 musceleni în pământ! După tragedie, se spunea că multe lucruri se vor schimba în bine pentru a se evita pe viitor astfel de nenorociri, însă realitatea de astăzi este departe de ceea ce se spera atunci.

Tragedia din Clubul Colectiv a produs momente de groază, ce îi vor urmări, probabil, tot restul vieţii pe cei care au supravieţuit. Mărturiile participanţilor la eveniment oferă toate acelaşi tipar: flăcări care s-au răspândit rapid, o panică generală care a cuprins mulţimea şi o busculadă masivă creată la ieşirea din local. Cine sunt cei care vor purta în conştiinţă aceste crime? Nu ştim nici cu certitudine nici astăzi! Cum a izbucnit incendiul, cum a fost posibil ca într-un spaţiu închis, plin de oameni, să se aprindă artificii, de ce era o singură ieşire de urgenţă, cine a dat autorizaţii sau dacă a dat, dar, mai ales, cine poartă responsabilitatea celor 64 de morţi şi a răniţilor ?…

Tragedia din 30 octombrie 2015, petrecută în centrul Capitalei, care a îndoliat şi cutremurat o întreagă naţiune, a lovit nemilos şi două familii din Muscel. Diana Elena Enache, o tânără de 24 de ani, din satul Jugur, comuna Poienarii de Muscel, şi Valentin Fieraru, de 25 de ani, din satul Şelari, comuna Valea Mare Pravăţ, se numără printre cele 64 de persoane care şi-au pierdut viaţa în urma incendiului devastator, provocat de nişte banale artificii, care a izbucnit în Clubul Colectiv, în timpul unui concert cu intrare liberă, dar, din nefericire, cu ieşire imposibilă.

Alexandru Paul Georgescu este un alt tânăr cu origini muscelene, care a sfârşit în clubul morţii, din Capitală. Tatăl acestuia, trecut în urmă cu patru ani în lumea celor drepţi, şi bunicii săi sunt din Câmpulung, Alexandru fiind stabilit de ani buni, în Bucureşti, acolo unde locuia împreună cu mama sa, Luminiţa.

About The Author

Related posts