S.J.A. recomandă: Sesizaţi faptele de corupţie!

S.J.A. recomandă: Sesizaţi faptele de corupţie!

,,Sesizati faptele de coruptie ale personalului Ministerului Afacerilor Interne la 0800.806.806 – Linie telefonică gratuită a Directiei Generale Anticoruptie, vă îndeamnă ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Argeş. Direcţia Generală Anticorupţie promovează în activitatea pe care o desfăşoară, integritatea, onestitatea şi profesionalismul, ca standard atât pentru personalul propriu, cât şi pentru cel al Ministerului Afacerilor Interne.

Aplicând aceste principii în activitatea pe care o desfăşoară, Direcţia Generală Anticorupţie doreşte să promoveze standarde etice şi profesionale înalte, care să transpună în practică motto-ul acestei structuri de elită a M.A.I. – „Integritate pentru credibilitate”.

Direcţia Generală Anticorupţie are următoarele atribuţii principale:

– desfăşoară activităţi specializate de prevenire a faptelor de corupţie în rândul personalului MAI, organizează şi desfăşoară campanii/acţiuni de prevenire a corupţiei pentru conştientizarea consecinţelor implicării în fapte de corupţie, efectuează, în condiţiile legii şi ale normelor interne, testarea integrităţii profesionale a personalului MAI, primeşte şi soluţionează reclamaţiile/petiţiile cetăţenilor referitoare la faptele de corupţie în care este implicat personalul MAI, gestionează şi administrează resursele umane, materiale, financiare şi tehnice deţinute, în conformitate cu prevederile legale,  exercită orice alte atribuţii conferite prin lege, etc..

Pentru a putea discuta cu conducerea SJA, aveţi mai jos programul de audienţe.

Şeful Serviciului Judeţean Anticorupţie Argeş

  • în prima şi a treia zi de miercuri lucrătoare din lună, între orele 12.00 – 15.00

Ofiţerul de Relaţii  cu Publicul

  • în a doua şi a patra zi de miercuri lucrătoare din lună, între orele 12.00 – 15.00

Programul de audienţă se desfăşoară la sediul  Instituţiei Prefectului Judeţului Argeş, camera nr. 22, parter, telefon 0248.217.800, interior 260.

Pentru programări în audienţă şi alte detalii puteţi suna la telefon  0248.607.000 interior 20.300 sau e-mail : arges.dga@mai.gov.ro.    

PROGRAM DE RELAŢII CU PUBLICUL

  • luni , între orele 08.00 – 18.30
  • marţi – vineri, între orele 08.00 – 16.00

Programul de relaţii cu publicul se desfăşoară la sediul  Serviciului Judeţean Anticorupţie Argeş, Piteşti, str. Victoriei, nr. 60, tel: 0248/607.000 interior 20.300 (fax) sau 20.299.

About The Author

Related posts