14.1 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

SĂGETĂTOR: Bani și viața profesională în 2017!

Alte Știri

În 2017 multe depind doar de tine, de ceea ce ești, de ceea ce știi, de ceea ce ești dispus să înveți. Îți poți demonstra cu ușurință valoarea personală, mai ales în lunile mai, august și noiembrie 2017, iar acest lucru poate avea efecte benefice asupra surselor tale de venit. În aceste perioade atragi cu mai mare ușurință sprijinul unui grup profesional sau pur și simplu ajutorul prietenilor apropiați. Te remarci prin creativitate, îndrăzneală și poți surprinde cu abordări originale.

O perioadă interesantă ar putea fi 4 martie – 3 aprilie 2017, când Venus, guvernatoarea casei muncii Săgetătorului, se găsește în mers aparent retrograd în casa creativității Săgetătorului, încurajând reorganizarea activității după principii mai relaxate și mai orientate spre exprimarea talentelor individuale. Desigur, există și o serie de Săgetători care în acest interval se pot simți cuprinși de o irezistibilă lene existențială și tind spre distracție și flirt la locul de muncă.

Apoi, până pe 15 aprilie 2017, Venus retrogradează în casa a IV-a a Săgetătorului, o casă a rădăcinilor, a spațiului locativ, dar și o casă de finalitate. De aceea, se poate ca în această perioadă să cochetezi cu ideea de a munci de la domiciliu, dar, cel mai probabil, acest lucru va ajunge să te împiedice mai mult decât să te ajute. De asemenea, dacă activezi în sectorul imobiliar, în această perioadă este recomandat să fii mai precaut la tranzacțiile care apar.

Uranus este situat în casa speculațiilor financiare a Săgetătorului și formează aspecte tensionate cu Jupiter în martie și la sfârșitul lui septembrie 2017. Această configurație astrală poate indica pierderi din imprudență, din dorința de a câștiga mult dintr-o dată, de a da lovitura.

Perioade mai favorabile pentru investiții speculative de orice fel (dar mai ales în comunicare, comunicații, IT, transport) sunt lunile mai și noiembrie 2017.

În ceea ce privește veniturile, Pluton continuă să se afle în casa banilor Săgetătorului, situație care ar trebui să genereze, pe termen lung, o restructurare a sistemului tău de valori, dar și a felului în care înțelegi să îți gestionezi veniturile.

Se poate ca la final de martie, început de aprilie și apoi în august 2017 să ai așteptări financiare prea mari de la anumite proiecte de grup cu care te identifici cam prea mult și în care tinzi să investești mai mult decât îți permiți în realitate.

Perioade mai bune din punct de vedere financiar și profesional ar putea fi a doua jumătate a lunii iunie, a doua jumătate a lui septembrie și prima jumătate a lui octombrie 2017.

Schimbările și/sau deciziile importante legate de carieră ar trebui evitate în perioadele în care Mercur, stăpânul casei carierei Săgetătorului, se găsește în mers aparent retrograd: 1 – 8 ianuarie, 10 aprilie – 3 mai, 13 august – 6 septembrie, 3 – 23 decembrie.

Ultimele Știri

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului…

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului...Deocamdată circulația în zonă nu a fost oprită decât cea pietonală. În fața fostului club...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie