Sancţiuni aplicate de poliţiştii rutieri
Sancţiuni aplicate de poliţiştii rutieri

Sancţiuni aplicate de poliţiştii rutieri

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş au aplicat 84 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 16636,5 lei, au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie 6 permise de conducere şi au retras 1 certificat de înmatriculare.

La data de 26 aprilie, poliţiştii Biroului Rutier Curtea de Argeş au identificat un bărbat de 33 ani, din comuna Corbi care a condus un autoturism pe str. Negru Vodă, din Curtea de Argeş, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză s-a întocmit dosar penal conform art. 336 alin.1 din C.P.

Agenţii Secţiei de Poliţie Rurală Călineşti au depistată o persoană de 25 ani din comuna Călineşti, sat Călineşti, care a condus un autoturism pe D.C. Călineşti, punctul Valea Călineşti, fără a deţine permis de conducere pentru nici o categorie şi având inspecţia tehnică periodică expirată. Din cercetări s-a stabilit ca autoturismul i-a fost încredinţat de către o altă persoană de 27 ani din comuna Călineşti, sat Călineşti. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor prevăzute şi pedepsite de art. 335 alin.1, 335 alin. 3 din C.P.

Totodată persoana care a fost depistată la volanul maşinii, a fost sancţionată contravenţional pentru conducerea unui autovehicul având inspecţia tehnică periodică expirată, iar certificatul de înmatriculare a fost retras din circulaţie.

About The Author

Related posts