Sancţiuni aplicate la Câmpulung pentru încălcarea Ordonanţei Militare 3!

Sancţiuni aplicate la Câmpulung pentru încălcarea Ordonanţei Militare 3!

Poliţiştii locali din municipiul Cânmpulung, au desfăşurat în această perioadă activităţi de identificare a persoanelor care nu respectă termenii şi condiţiile izolării.

Poliţiştii, în timp ce desfășurau activități generate de scopul starii de urgenţă privind legitimarea şi obtinerea de informatii de la cetateni in ceea ce priveste verificarea documentelor acestora in vederea prevenirii răspândirii virusului COVID – 19, în zona Cartier Visoi, au depistat un tânăr care a refuzat legitimarea.

Aşadar, una dintre persoanele oprite, a refuzat să se legitimeze fugind de la locul unde a fost oprită.

Poliţiştii au plecat imediat cu echipajul auto în urmărirea acestuia si la scurt timp aceștia au reușit să îl depisteze în zona blocului 17 din cartierul câmpulungean Visoi, fiind prins si transportat urgent la Poliția Naţională in vederea identificării acestuia.

Persoana în cauză,  S. BOGDAN din Câmpulung, a fost sancționat contravențional cu amenda de către poliţiştii locali, sancțiunea fiind aplicată conform Ordonanței Militare Nr.3 / 2020, privind prevenirea și combaterea virusului COVID – 19.   

Poliţiştii locali au acționat în vederea informării cetățenilor cu privire la riscurile existente în cazul în care nu sunt respectate măsurile instituite de către autoritățile de sănătate publică, respectiv instituirea carantinei sau izolării. 

Au fost verificate respectarea obligației persoanelor izolate la domiciliu, de a nu părăsi locația în care sunt plasate.

În urma controalelor, verificărilor, localii din Câmpulung, au verificat si legitimat circa 97 persoane, au aplicat  36 avertismente verbale şi au aplicat un număr de 11 procese verbale cu sanctiuni contravenționale în ceea ce priveste încălcarea prevederilor Ordonanței Militare Nr. 3 / 2020.

About The Author

Related posts