Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Sancţiuni de 85.000 lei, aplicate de poliţiştii de la Rutieră!
Sancţiuni de 85.000 lei, aplicate de poliţiştii de la Rutieră!

Sancţiuni de 85.000 lei, aplicate de poliţiştii de la Rutieră!

În ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti, au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 377 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 85.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 26 de permise de conducere și au fost retrase 19 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni au depistat un tânăr de 20 de ani, din aceeaşi localitate, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localităţii de domiciliu, fără a poseda permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Schitu Golești au depistat un bărbat de 44 de ani, din aceeaşi localitate, care conducea o motocicletă pe raza localităţii de domiciliu, în urma verificărilor stabilindu-se că autovehiculul nu era înmatriculat sau înregistrat.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 din Codul Penal.

About The Author

Related posts