Sancţiuni de peste 70.000 de lei aplicate de poliţiştii argeşeni!

Sancţiuni de peste 70.000 de lei aplicate de poliţiştii argeşeni!

Sancţiuni de peste 70.000 de lei aplicate de poliţiştii argeşeni!

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 275 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 70.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 28 de permise de conducere și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un tânăr de 20 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe Bulevardul Republicii din Pitești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 115 km/h.

Tânărul  a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au depistat un bărbat de 25 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe pe D.N. 73, pe raza localității Mărăcineni, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 104 km/h.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

About The Author

Related posts