SĂRBĂTOAREA ÎNVIERII DOMNULUI, ÎN LINIȘTE ȘI SIGURANȚĂ 

SĂRBĂTOAREA ÎNVIERII DOMNULUI, ÎN LINIȘTE ȘI SIGURANȚĂ 

SĂRBĂTOAREA ÎNVIERII DOMNULUI, ÎN LINIȘTE ȘI SIGURANȚĂ  

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Argeș vor fi la datorie pentru ca întreaga comunitate să se bucure în linişte și siguranță de Sfintele Sărbători de Paști de cult Ortodox. Peste 250 de poliţişti vor fi în stradă și vor acționa pentru prevenirea evenimentelor neplăcute, protejarea drepturilor și libertăților cetățenilor, precum și prevenirea evenimentelor rutiere.

Astfel, în perioada 26 aprilie – 1 mai a.c.,  260 de poliţişti vor acţiona, zilnic, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona lăcaşurilor de cult sau de desfăşurare a manifestărilor publice.

În fiecare zi, 104 patrule de siguranţă publică vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

În perioada menţionată, sunt preconizate 9 manifestări religioase, cultural – artistice și sportive de amploare (cu participarea a peste 1.000 de persoane), pe raza municipiilor Pitești și Curtea de Argeș, precum și în comuna Poiana Lacului, la care vor participa peste 15.000 de persoane.

Pe principalele drumuri naționale și autostrăzi vor fi prezenți, zilnic, 58 de polițiști rutieri, pentru prevenirea accidentelor și fluidizarea traficului pe căile de acces din zona lăcașurilor de cult și a stațiunilor turistice.

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative, pe lângă prezența activă în trafic, polițiștii vor folosi 12 aparate radar, în întreg județul, inclusiv echipamentele de ultimă generație (dispozitivul True Cam).

Programul de lucru cu publicul la Ghișeul de restituiri permise de conducere și certificate de înmatriculare din cadrul Serviciul Rutier Argeş, se va suplimenta în data de 30 aprilie a.c., între orele 08,30 – 12,30.

În aceeaşi perioadă, nu vor putea fi susţinute testări pentru reducerea perioadei de suspendare a dreptului de a conduce pe drumurile publice.

About The Author

Related posts