SC Edilul CGA SA: Transmiterea indexurilor, emiterea facturii electronice, posibilități de plată

SC Edilul CGA SA: Transmiterea indexurilor, emiterea facturii electronice, posibilități de plată

După cum știți deja, în contextul măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19, S.C. EDILUL CGA S.A. a luat toate măsurile pentru continuitatea activității în furnizarea serviciilor sale, iar pentru comunicarea cu abonații a optat pentru metodele cele mai sigure, astfel încât atât abonații, cât și proprii salariați să fie în siguranță.

Astfel, vă reamintim:

1.      Transmiterea indexurilor atât la case, cât și la blocuri se poate face la adresele de e-mail edilulcga@yahoo.comsecretariat@edilul-campulung.ro, la  numărul de telefon 0248/510474 sau pe site-ul societății www.edilul-campulung.ro, secțiunea Contact.

2.      Abonații care doresc pot să primească factura la apă și canalizare pe e-mail, prin transmiterea adresei proprii de e-mail la adresele de contact enumerate mai sus. O dată cu trimiterea acestui e-mail, abonații își exprimă acordul ca adresa lor de e-mail să poată fi folosită de S.C. EDILUL CGA S.A. pentru a le transmite în format electronic factura. Opțiunea de a primi factura pe  e-mail prezintă avantaje multiple:

·        ajută la evitarea contactului direct între persoane!;

·        este o opțiune mai rapidă, mai sigură, mai eficientă;

·        posibilitatea vizualizării facturii imediat ce a fost emisă;

·        scăderea timpului de distribuire fizică a facturii și oferirea posibilității de rezolvare a oricărei neconcordanțe în cel mai scurt timp;

·        gratuitatea acestui serviciu! Nu se percepe niciun cost suplimentar!

3.      Plata facturii se poate face prin casieria externă, aflată la parterul societății, programul de încasare fiind zilnic, între orele 08.30-15.30, și prin mijloace alternative de plată: prin intermediul magazinelor cu sigla Pay Point, a unităților bancare partenere (BRD, BCR, BT, Raiffeisen Bank), cât și prin Internet Banking.

           Vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a parcurge această grea perioadă în serviciul dumneavoastră pentru binele nostru comun!

 Director General, ing. Mihail Vasilescu

About The Author

Related posts