6.3 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 26 noiembrie, 2022

Scandal de proporții. Zeci de șoferi au alimentat la Peco și le-au cedat motoarele în trafic

Alte Știri

Zeci de șoferi care au alimentat la o stație de carburant din Baia Mare, au ajuns cu mașinile la service, după ce le-au cedat motoarele în trafic. Toți știau că au alimentat cu benzină, dar mecanicii le-au găsit în rezervoare motorină.

După ce unul dintre ei a sesizat Protecția consumatorului, misterul s-a rezolvat. Depozitul de benzină al stației fusese umplut greșit cu motorină, iar în aceste condiții, la pompele de benzină a curs carburant diesel.

Stația de carburnați în care angajaţii au încurcat benzina cu motorina este amplasată pe un bulevard intens circulat din Baia Mare și zilnic de acolo alimentează zeci de șoferi.

Peste 24 de ore a durat până când cei responsabili să își dea seama de problemă. Între timp, mașinile pe benzină care au trecut pe la pompe au început să cedeze. La atelierele de reparații, mecanicii le-au spus șoferilor că au în rezervor motorină.

Șoferiță: „Când să plec, n-a mai mers. M-am uitat pe bon și am văzut că e benzină. Am alimentat corect, dar după am constatat că era diesel.”

Șofer: „Am vrut să pornesc și n-a mai pornit. Toate au fost OK până am venit aici și am alimentat.”

Ionela Cozma, Poliția Maramureș: „Situația a afectat și trei autospeciale din cadrul Inspectoratului de Poliție a Județului Maramureș.”

sursă – Pro TV

Ultimele Știri

Ca în filme. Poliţiştii au tras 23 de focuri de armă pentru a opri un şofer băut

Un bărbat de 51 de ani din comuna suceveană Şcheia, care nu a oprit la semnalele poliţiştilor, a fost...

Alte știri din aceeași categorie