Scandal după scandal în Muscel! Mai mullte persoane au ajuns la spital!

Scandal după scandal în Muscel! Mai mullte persoane au ajuns la spital!

Scandal după scandal în Muscel! Mai mullte persoane au ajuns la spital!

Scandalurile se ţin lanţ în Muscel. După cel din cătunul de ţigani din Nămăieşti, între doi bărbati de 36 şi 49 de ani, rude şi vecini, în urma căruia două personae au ajuns la spitalul din Câmpulungh cu plăgi tăiate şi doi bărbaţi, în arestul Poliţiei, apoi în arest la domiciliu, alte asemenea incidente s-au înregistrat în comunele din jurul Câmpulungului.

Primul a fost vineri seara în comuna Schitu Goleşti. Aici s-au încăierat rudele între ele, două familii, care au pornit cearta de la copii. Cum nu a cedat niciunul dintre cei implicaţi în scandal, s-au luat la bătaie, aşa că după puţin timp, trei dintre cei implicaţi în conflict au ajuns la CPU din cadrul Spitalului Câmpulung pentru îngrijiri medicale.

De asemenea, ceilalţi protagonişti ai scandalului au ajuns la Secţia de Poliţie Schitu Goleşti unde au fost audiaţi pentru a se stabili cu exactitate cine a pornit scandalul şi care au fost cauzele care au stat la baza producerii acestora.

Poliţiştii urmează să stabilească şi care va fi încadrarea juridică a faptelor celor implicaţi în eveniment.

A doua zi, adică sâmbăta, s-au încins spiritele şi la Albeştii de Muscel. Politistii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizati cu privire la o stare conflictuală între doi barbati, petrecută pe raza localităţii Albeştii de Muscel, în urma căreia unul dintre bărbaţi ar fi fost rănit cu un cuţit.

Având in vedere localizarea şi modul de producere a leziunilor, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lânga Tribunalul Argeş.

Conflictul a fost unul spontan, după ce protagoniştii au consumat împreună alcool la mai multe localuri din localitate. Cei doi s-au agresat reciproc, unul dintre ei, de 36 de ani, fiind rănit superficial cu un cuţit.

Acţiunile poliţiştilor Secţiei de Poliţie Rurală Valea Mare Pravăţ au dus la identificarea rapidă a celor implicaţi, cel bănuit fiind prins de poliţişti în scurt timp.

Desi rănile au fost evaluate iniţial ca superficiale, localizarea acestora şi modul în care au fost produse au dus la încadrarea ca tentativă de omor.

Cercetarile au fost preluate de Parchetul de pe lânga Tribunalul Argeş, fiind luată măsura reţinerii pentru 24 de ore a unui bărbat de 39 de ani.

About The Author

Related posts