Scandal între cuscrii la Mihăeşti!

Scandal între cuscrii la Mihăeşti!

Scandal între cuscrii la Mihăeşti!

La Mihăeşti, după Sfântul Gheorghe, s-a pornit un scandal că în telenovele. Practic, greu s-a înţeles care a început, cine şi  ce a vrut.

Două familii s-au reunit pentru a discuta despre situaţia de concubinaj a doi tineri în vârstă de până în 20 de ani, din care a rezultat un copil de 4 luni.

Aşadar, se dorea o discuţie între cuscrii, sau ceva de familie, numai că după ce s-ai şi afumat puţin, familiile fetei şi a băiatului au început “hora mare”.

S-au cerctat pentru că, aşa cum spuneau vecinii, copiii nu se mai înţelegeau în ultima vrem, aşa că părinţii au avut de discutat şi situaţia copilului de doar 4 luni.

Discuţia, deloc simplă, alimentată cu alcool, a generat un conflict în urma căruia proprietarul casei, pe de o parte, şi bunica fetei, pe cealaltă parte, au suferit leziuni, au fost probabil cei mai slabi în lupta dintre familii, pentru că doar ei doi au ajuns la spital.

Ceilalţi membri ai familiiloir nu au suferit vătămari corporale, dar nici nu au ajuns la o înţelegere în ce priveşte tinerii căsătoriţi şi copilul de 4 luni.

Pentru că situaţia nu s-a liniştit, fata a lăsat copilul la familia tatălui, şi a plecat cu neamurile ei la Costeşti, acasă…

About The Author

Related posts