Scandal la Spitalul Câmpulung…

Scandal la Spitalul Câmpulung…

Luni, poliţiştii din cadrul Poliţiei Locale a municipiului Câmpulung au fost solicitaţi de către conducerea Spitalului municipal pentru a intervene în zona Compartimentului Primiri Urgenţe, unde mai multe persoane, venite cu o rudă de 58 de ani, făceau scandal.

Un echipaj al Poliţiei Locale a sosit în jurul orei 15.00 la spital. Aici au găsit un grup de cetăţeni din comuna Berevoieşti, care făceau scandal după ce o femeie de 58 de ani, adusă la spital, a decedat.

Cele 25 de persoane de etnie, urlau, ameninţau, medicii şi asistenţii, astfel că procesul medical a fost îngreunat, chiar interrupt pe anumite perioade de timp.

“Au ajuns aici cu maşini, cu ce au venit, eu eram în urgenţă cu mama. Urlau că le-a murit o rudă de 58 de ani. Era ca la răscoală, de parcă dacă fac scandal învie aia… Asta înseamnă lipsa de educaţie, lipsa de bun simţ, neştiinţa de carte, duc toate la agresivitate, să nu spun la prostie, că poate sunt prea dur. Ce pretenţii să mai avem să se mai schimbe ceva în săraca ţara asta, daca noi, nu facem nimic, în primul rând cu minoritarii ăştia, apoi puţin  câte puţin, mai mişcăm ceva. Altfel, exclus, păi ăştia nu muncesc, sunt asistaţi social, nu au carte, sunt analfabeţi, sunt agresivi, unii fură de sting, şi asta nu e numai la etnici, mai sunt şi printre noi asemenea exemplare, aşa că de asta e situaţia de aşa manieră în România”, spune Marian G., din Câmpulung.

“Rampa acces urgente era ocupată de un grup de cetățeni de etnie rromă  cred că erau circa 25 persoane. Am înţeles că din comuna Berevoieşti. Au venit cu o persoană, care a decedat. Medicii au chemat poliţia locală. A venit un echipaj, apoi încă unul. Aceştia au luat măsurile necesare”, spune un alt bărbat.

Poliţiştii locali au eliberat rampa de la CPU şi au reuşit să îndepărteze rudele femeii de 58 de ani decedate, din incinta spitalului. Întreaga acțiune a fost monitorizată circa 3 ore de către echipajele de la Poliţia Locală, pentru a nu se mai înregistra alte probleme deosebite.

About The Author

Related posts