19.6 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

SCORPION: Bani și viața profesională în 2017!

Alte Știri

Pentru Scorpioni, anul 2017 debutează cu Mercur retrograd în casa banilor munciți, situație care se va repeta la sfârșitul anului, în perioada 3-23 decembrie. De asemenea, în casa banilor Scorpionului se află până la 20 decembrie 2017 și Saturn, ceea ce indică lecții de învățat în gestionarea banilor.

Prin urmare, 2017 este un an bun pentru revizuirea politicilor de investiții și cheltuieli, pentru reașezarea priorităților financiare. De asemenea, ar fi recomandat să strângi cureaua și să încerci să achiți cât de mult se poate din datoriile acumulate, în loc să faci altele noi de fiecare dată când te simți ușor strâmtorat.

În mai și noiembrie 2017, Saturn formează un aspect armonios cu Uranus, situat în casa muncii Scorpionului, iar la sfârșitul lunii august se află în relații bune cu Jupiter, stăpânul casei banilor Scorpionului. Prin urmare, se poate spune că beneficiezi de energia necesară pentru a ieși dintr-o eventuală criză economică personală prin muncă și eforturi susținute, prin redefinirea a ceea ce este cu adevărat valoros pentru tine.

Tranzitul îndelungat al lui Uranus în casa muncii Scorpionului marchează o etapă de viață în care este necesar să îți reconfigurezi mentalitatea în ceea ce privește relațiile cu colegii, modul în care înțelegi dezvoltarea profesională și/sau importanța vocației. În aceeași măsură, este de dorit să te deschizi spre a experimenta metode noi de lucru, noi tehnologii. De asemenea, se poate să simți un impuls mult mai puternic de a scăpa de șefi și de a porni ceva pe cont propriu, ceea ce este realizabil în măsura în care ai o bază financiară solidă.

De-a lungul anului 2017, Mercur retrogradează în casa parteneriatelor Scorpionului (10-20 aprilie), în casa muncii (21 aprilie – 3 mai) și în casa carierei și a statutului social (1-6 septembrie). Aceste perioade pot fi utilizate constructiv pentru renegocierea contractelor, a termenilor în care funcționează parteneriatele personale și profesionale, a contribuției fiecăruia la bugetul comun (fiindcă Mercur guvernează casa a VIII-a a Scorpionului), dar și pentru reorganizarea activității sau reorientare profesională.

Pe 11 februarie și apoi pe 21 august, în casa carierei Scorpionului au loc o eclipsă de Lună, respectiv o eclipsă de Soare. De aceea, în februarie 2017 ar fi bine să te pui în valoare, să îți faci puțină publicitate sau să scoți în evidență ceea ce te face unic și, mai ales, să încerci să triezi proiectele pe termen lung care au cea mai mare probabilitate de succes. Rezultatele acestor pregătiri se pot vedea mult mai bine în august 2017, când pentru Scorpioni poate fi rost de promovări, premieri, recunoașterea meritelor, dar și de o schimbare majoră a direcției în carieră.

Ultimele Știri

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului…

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului...Deocamdată circulația în zonă nu a fost oprită decât cea pietonală. În fața fostului club...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie