Se caută puști talentați la fotbal! Selecția este făcută de Vlădoiu, Belodedici și Geolgău!

Se caută puști talentați la fotbal! Selecția este făcută de Vlădoiu, Belodedici și Geolgău!

Puștii talentați din Argeș sunt așteptați la selecția supervizată de Jean Vlădoiu, Miodrag Belodedici și Ion Geolgău duminică, 28 august, începând cu ora 09:00, la Stadionul Han Valea Ursului. Cei 11 fotbaliști selectați până la finalul caravanei vor fi premiați cu o excursie la Barcelona și vor beneficia de un cantonament profesionist alături de echipa națională de fotbal a României.

Caravana “Performanța Are Viitor”, o inițiativă care își propune să sporească șansele tinerilor din mediul rural de a se face remarcați și de a avea acces la o pregătire sportivă la cele mai bune standarde, își continuă selecțiile duminică, 28 august, la Stadionul Han Valea Ursului din Bascov.

Tinerii fotbaliști sunt așteptați să-i impresioneze pe antrenorii Federației Române de Fotbal începând cu ora 09:00, într-o selecție supervizată de foștii internaționali Jean Vlădoiu, Miodrag Belodedici și Ion Geolgău. Caravana se oprește astfel într-o regiune care are o tradiție impresionantă în fotbal. Nicolae Dobrin, Adrian Mutu și Jean Vlădoiu sunt doar trei dintre oamenii de națională proveniți din această zonă.

“Mă bucur foarte mult că, prin intermediul acestui proiect special, fotbalul argeșean are din nou oportunitatea de a furniza talente din izvoarele sale devenite celebre în istoria fotbalului românesc. Din mediul rural au provenit foarte mulți mari fotbaliști și sunt sigur că vom avea succes în demersul nostru”, a declarat Jean Vlădoiu.

Câștigătorul trialului de la Bascov va fi al doilea membru al echipei “Performanța Are Viitor”, după ce tânărul Răzvan Andrei, din Moldova Nouă (județul Caraș-Severin), a devenit primul jucător al echipei formate de Gillette și Federația Română de Fotbal în urma primei selecții a campaniei. Pentru a putea fi înscriși în selecție, tinerii fotbaliști trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

Vârsta între 10 și 14 ani împliniți până la data de 31 iulie 2016;

Să fie însoțiți de tutore sau părinte, acesta urmând să își dea acordul pentru participare pe baza căruia se face înscrierea.

“Performanța Are Viitor” se desfășoară sub umbrela programului FRF „Împreună suntem fotbal” și are loc în perioada august 2016 – mai 2017. Primele localități acoperă zonele rurale din Moldova, Muntenia, Banat și Ardeal, urmând ca Federația Română de Fotbal să continue selecțiile, acoperind astfel toată România până la finalul campaniei, în mai 2017.

Cei unsprezece tineri fotbaliști selectați în cadrul campaniei vor fi premiați cu o excursie la Barcelona la finalul campaniei și vor beneficia de un cantonament profesionist alături de echipa națională de fotbal a României, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia.

În perioada august – septembrie 2016, caravana Gillette – „Performanța are Viitor” are prevăzute selecții în: Bascov (județul Argeș) – 28 august 2016; Jucu (județul Cluj) – 4 septembrie 2016.

A patra localitate în care vor fi căutați tinerii talentați va fi aleasă direct de cosumatorii Gillette și va fi anunțată în secțiunea de comunicate de presă a Federației Române de Fotbal. De asemenea, mecanismul de selecție din următoarele etape va fi anunțat în aceeași secțiune, dar și la nivel local, prin intermediul reprezentanților Asociațiilor Județene de Fotbal. Mobilitatea în cadrul caravanei”Performanța Are Viitor” este oferită de Eurolines și TUI TravelCenter.

About The Author

Related posts