Se fac angajări la centrul ,,after-school” din Lerești!

Se fac angajări la centrul ,,after-school” din Lerești!

Se fac angajări în Lerești. Trei posturi vacante au fost scoase la concurs!

Unitatea Administrativ Teritorială comuna Lereşti, județul Argeș organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi contractual vacante, din cadrul Centrului de asistenţa de tip „after- school”– Serviciul Public de Asistenţă Socială – U.A.T. Comuna Lereşti, astfel: şef-centru-1 post, educator – 1 post, îngrijitor -1 post.

 

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

şef-centru: absolvent de studii superioare de lungă durată, cu diplomă de licenţă în domeniul ştiinţelor sociale, studii postuniversitare în management şi cu experienţă în servicii pentru copil şi familie de minimum 1 an sau absolvent de studii superioare de lungă durată, cu diplomă de licenţă în domeniul ştiinţelor sociale şi vechime în specialitate de minimum 2 ani.

educator: absolvent de studii superioare, cu diplomă de licenţă în domeniul ştiinţelor sociale şi cu experienţă în servicii pentru copil şi familie sau în educaţie de minimum 1 an;

îngrijitor: studii generale (8 clase).

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

06 decembrie 2016: termen limită de depunere a dosarelor;

14 decembrie 2016, ora 10.00: proba scrisă;

16 decembrie 2016, ora 10.00: proba interviu.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul primăriei comunei Lereşti, str. Gen. Vasile Milea, nr. 353, județul Argeș, telefon 0248/549.201.

 

About The Author

Related posts