6.3 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 26 noiembrie, 2022

Se întorcea de la mormântul lui Arsenie Boca și a murit strivit în mașină, în trafic!

Alte Știri

Se întorcea de la mormântul lui Arsenie Boca și a murit strivit în mașină, în trafic! Șoferul care a murit duminică strivit de un bolovan căzut de pe un versant, în Defileul Jiului, abia se întorsese din Spania ca să organizeze un parastas pentru soacra lui.

În zonă nu sunt montate plase de protecție, pentru că ar crea probleme când plouă, susțin reprezentanții Companiei de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

În mașină erau patru persoane. Șoferul de 56 de ani, soția lui, sora ei și soțul. Se întorceau de la mănăstirea Prislop, unde fuseseră la mormântul lui Arsenie Boca. Bucata de stâncă a căzut direct pe parbrizul mașinii. Bărbatul nu a apucat să reacționeze.

„Eram în mers cu mașina și a căzut un pietroi de pe versant direct pe cumnat. În plin”, a povestit cumnatul bărbatului.

Bolovanul a trecut prin parbriz și a rupt volanul mașinii, care l-a lovit pe șofer. Pentru el, salvatorii nu au mai putut face nimic.

Pentru soţia bărbatului, este a treia pierdere suferită într-un singur an.

„A murit tatăl meu, în februarie, la jumătatea lui februarie, pe 27 februarie a murit fratele meu în Spania, de 54 de ani și acum bărbatul”, a spus soția îndurerată.

În zona în care s-a produs accidentul versanții nu sunt protejați cu plase de protecție. Sunt doar semne de avertizare. Compania de drumuri a transmis că nu poate monta astfel de sisteme de siguranță pe acel sector. Ar crea putea crea probleme când plouă, pentru că ar ajunge aluviuni pe șosea.

Polițiștii au deschi un dosar penal pentru ucidere din culpă.

sursa – pro tv

Ultimele Știri

Persoanele care vor primi anul viitor 1.400 de lei pentru plata facturilor la energie și vouchere pentru alimente

Persoanele care vor primi anul viitor 1.400 de lei pentru plata facturilor la energie și vouchere pentru alimente. Anunţul...

Alte știri din aceeași categorie