Se lucrează de zor în Schitu Golești până la sfârșitul anului!

Se lucrează de zor în Schitu Golești până la sfârșitul anului!

Se lucrează de zor în Schitu Golești până la sfârșitul anului! Administrația publică la capitolul investiții, până la sfârșitul anului stă foarte bine. Se lucrează intens la canalizare și la reabilitarea și modernizarea Căminului Cultural.

Până la sfârșitul anului, edilul Vasile Tudorel Miriță speră totodată să realizeze extinderi de gaze naturale, pe încă 2 străzi din cele 3 rămase fără această utilitate.

”În ceea ce privește canalizarea, se îngroapă conducta de-a lungul drumului național, concomitent cu refacerea bordurilor în zonele în care deja s-au executat săpături. Stația de epurare este deja finalizată, ceea ce reprezintă un mare beneficiu, astfel încât putem afirma că suntem în grafic cu acest proiect. Reabilitarea și modernizarea Căminului Cultural merge la fel de bine, spunem noi. Am realizat consolidarea fundației, am refăcut stâlpii, acoperișul și se poate acum lucra la interior, indiferent de cum va fi vremea. Între timp s-au realizat extinderi ale rețelei de gaze pe străzile Vlăsceanu și Morii și sperăm să mai tragem conducta, până în iarnă, pe Intrarea Radu și Ulița Povernei”, a mai spus edilul șef din Schitu Golești.

About The Author

Related posts