Se lucrează de zor la rețeaua de canalizare și menajeră la Schitu Golești
Se lucrează de zor la rețeaua de canalizare și menajeră la Schitu Golești

Se lucrează de zor la rețeaua de canalizare și menajeră la Schitu Golești

Sute de locuitori din Schitu Goleşti se vor bucura de o reţea de canalizare şi menajeră. Este o reușită administrativă a primarului Vasile Tudorel Miriță, după ce a preluat acest mandat ţinând cont de faptul că alţi primari de la alte partide nu au putut beneficia de nicio investiţie chiar dacă proiectele au fost serios elaborate.

În prezent în localitatea Schitu Golești se lucrează la trei investiții majore în infrastructură. La rețeaua de canalizare care străbate centrul localității se introduc țevi și muncitorii lucrează de zor.

,,Este o etapă care înseamnă 7 km din 25. Nu ne vom opri aici pentru că am depus o cerere de finanțare pe ordonanța 114, la Comisia de Prognoză pentru alți 8 km, iar în etapa a treia ne vor rămâne doar ulițele laterale. Valoare investiției este foarte mare, lucrăm pe etape ca să putem obține finanțare și să putem urmări realizare investiției în bune condiții”, a declarat primarul Vasile Tudorel Miriță.

Este vorba despre contractul de execuție pentru lucrarea de investiție ”Rețea de canalizare menajeră și stație de epurare în comuna Schitu Golești, județul Argeș, etapa I”.

Este o lucrare importantă, mult așteptată de locuitorii comunei Schitu Golești, care a început în primele luni ale anului 2019, termenul de execuție fiind de 13 luni, a mai declarat primarul Vasile Tudorel Miriță.

În urma licitației publice lucrarea de investiție a fost câștigată de asociarea între firmele Construcții Drumuri și Lucrări de Artă, Zeus S.A și Selca, reprezentată de Mihai Răzvan Pârvu.

Prețul convenit pentru îndeplinirea contractului respectiv prețul lucrărilor executate, plătibil executantului de către primăria Schitu Golești este de 6.678.118,55 lei la care se adaugă TVA de 1.268.842,52.

About The Author

Related posts