web analytics
Breaking News
Se organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Se organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Argeş va organiza vineri, 20 octombrie 2017, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, eveniment la care sunt invitaţi să participe toţi absolvenţii de învăţământ, de orice nivel, precum şi alte categorii de persoane care nu au un loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

Bursa locurilor de muncă se va desfăşura în Piteşti, la Universitatea “Constantin Brâncoveanu”, începând cu ora 10:00.

Acţiunea reprezintă o oportunitate pentru toţi solicitanţii de locuri de muncă interesaţi în a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă disponibile sau să se re(orienteze) profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare.

Agenţii economici interesaţi să participe la bursă sunt rugaţi să ne contacteze sau să ne transmită oferta de locuri de muncă vacante la tel.0248/222.415, fax 0248/222.582, e-mail: ajofm@ag.anofm.ro, cu specificaţia “Pentru bursa locurilor de muncă”.

Reamintim angajatorilor că pot beneficia de subvenţii pentru încadrarea în muncă a persoanelor neocupate, noile prevederi legislative prezentând un grad sporit de atractivitate pentru angajarea unor astfel de persoane.

 

About The Author

Related posts