Se organizează cea de-a patra ediție a Zilei Diaspora la Schitu Golești!

Se organizează cea de-a patra ediție a Zilei Diaspora la Schitu Golești!

Se organizează cea de-a patra ediție a Zilei Diaspora la Schitu Golești! Cetățenii din Schitu Golești care locuiesc și muncesc în străinătate, dar și cei care s-au întors definitiv, sunt așteptați pe 15 august la cea de-a patra ediție a Zilei Diasporei.

În cadrul dezbaterii ce va avea joi, 15 august la Căminul Cultural Lăzărești, de la ora 15:00, se vor prezenta oportunitățile de afaceri locale și se va discuta despre cum pot fi valorificate de cei care doresc să revină, dar și cum pot fi promovate prietenilor din țările de adopție.

Se discuta despre proiectul ,,Soluții concrete pentru probleme reale” și se vor dezbate măsurile pe care românii din afara granițelor le văd necesare pentru ca Schitu Golești să devină mai atractiv pentru întoarcerea lor acasă.

Din partea RePatriot va participa Gabriel Aftenie – Fondator Babylon Consult, care va discuta despre proiectul nostru și oportunitățile din România.

Program – Ziua Diasporei Schitu Golești

Joi, 15 august 2019 la ora 11.00 – Participarea la Slujba Adormirea Maicii Domnului de la Biserica Lăzăreşti (Hramul bisericii).

ora 15.00 – Cuvântul de deschidere al primarului localității. Prezentarea invitaţilor. Locație: Căminul cultural Lăzăreşti;

ora 15.15 -Dezbateri. Prezentarea proiectului “Soluţii concrete pentru probleme reale”. Discuții cu antreprenorii care au semnat contractul de finanţare pentru ajutorul de minimis.

ora 16.00 -Program artistic susținut de Ansamblul Hora al Căminelor Culturale din comuna Schitu Goleşti şi de formaţia Bulevard. Surprize, socializare.

Organizatori: Primăria şi Consiliul local Schitu Goleşti, Şcoala Gimnazială nr. 1 Schitu Goleşti, Parohia Lăzăreşti.

Dacă doriți să participați la eveniment, vă rugăm să trimiteți un e-mail cu subiectul ,,Ziua Diasporei Schitu Golești” la adresa office@repatriot.ro.

About The Author

Related posts