web analytics
Breaking News

Se pescuiește extrem de periculos în Muscel!

Se pescuiește extrem de periculos în Muscel!

Se pescuiește extrem de periculos în Muscel! În goana după pește de munte, păstrăv în special, la zero lei și zero bani fiind pe furate nu pe cumpărate, localnicii din Godeni folosesc fel de fel de metode ingenioase!

„Pilonul de ciment pentru susţinere de la podul Coteşti nu a fost consolidat. Sub el se pescuieşte şi este un mare pericol”, a precizat Bogdan George Sandu, repetând o chestiune ridicată în plenul ședinței de Consiliu Local cu o lună înainte, când a povestit că la podul din Coteşti este o ţeavă suport pentru estacadă canalizare, iar pilonul de ciment a fost erodat sub baza lui. A rămas să se găsească o soluţie pentru consolidarea pilonului, după cum s-a angajat viceprimarul Dorel Rumînescu.

Acelaşi consilier a remarcat că nu s-a decolmatat şanţul de la podul Gosăveşti şi, când plouă, toată apa se scurge pe drum. Aceeaşi chestiune o reclamase, cu o lună înainte, şi Constantin Dorcioman.

„Vom chema oamenii să meargă în satul Malu, ca să desfunde un şanţ, apoi vor veni să decolmateze podul de pe strada Gosăveşti”, spunea primarul Pădureanu, la sfârşitul lunii august.

În răstimpul ce a urmat, lucrarea a fost începută, numai că viceprimarul a trebuit s-o întrerupă, fiind solicitat cu echipa de lucru la avaria la ţeava de alimentare a bazinului de apă de la Berevoeşti.

About The Author

Related posts