Se redeschide Grădina Zoologică Pitești!

Se redeschide Grădina Zoologică Pitești!

Începând cu data sâmbătă, 16 mai 2020, se deschide grădina Zoo urmând să funcționeze conform programului de vară – de marți până duminică inclusiv, între orele 10:00-19:30 (ultimul bilet de intrare se eliberează la ora 18:00).

Prețul unui bilet este de 4 lei pentru elevi, studenți și pensionari, 8 lei pentru adulți, iar copiii de până la 3 ani, persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora au intrare gratuită.

Ce restricții mai sunt la Zoo?

Până la noi reglementări, publicul vizitator va putea accesa doar spațiile deschise din incinta Grădinii Zoo, rămânând închise deocamdată locul de joacă, pavilionul cu acvarii și păsări exotice.

La casierie, cetățenii sunt obligați să respecte măsurile în vigoare privind distanțarea socială și prevenirea răspândirii noului coronavirus – păstrarea distanței de 2 metri față de ceilalți vizitatori.

De asemenea, piteștenii sunt rugați să respecte măsurile în vigoare privind distanțarea socială și prevenirea răspândirii noului coronavirus pe întreg parcursul vizitei lor în grădina zoologică (este interzisă intrarea pentru vizitare în grupuri mai mari de 3 persoane – excepție fac familiile cu mai mulți copii).

ATENȚIE! Distanța de 2 metri trebuie păstrată atât între vizitatori, cât și între vizitatori și personalul grădinii zoologice, precum și între vizitatori și animalele din colecție (unde situația permite apropierea la distanțe mai mici).

În funcție de evoluția evenimentelor, programul și/sau condițiile de vizitare pot suferi modificări. Acestea vor fi aduse la cunoștința vizitatorilor în timp util.

Sursa: Primăria Municipiului Pitești.

Foto: Primăria Municipiului Pitești.

About The Author

Related posts