Se reia activitatea de distribuire a biletelor de tratament

Se reia activitatea de distribuire a biletelor de tratament

Conform comunicatului de presă al Casei Naționale de Pensii Publice referitor la biletele de tratament balnear pentru anul 2020 distribuite prin sistemul organizat și administrat de Casa Națională de Pensii Publice, vă aducem la cunoștință că în perioada următoare se va relua activitatea privind distribuirea biletelor de tratament, în condiții de siguranță medicală de prevenire a răspândirii COVID 19.

În acest sens, persoanele interesate pot depune în continuare cererea tip de acordare a biletului de tratament balnear la Casa Județeană de Pensii Argeș. Pentru evitarea aglomerației, recomandăm depunerea cererilor tip pentru acordare a biletului de tratament balnear prin CN Poșta Română SA, prin fax (0248.218.560) sau prin e-mail (biletetratament@cjparges.ro).

Pentru a fi luată în considerare, cererea trebuie să aibă completate toate câmpurile (fată-verso).

Vă reamintim că, pentru obținerea unui bilet de tratament balnear se depune doar cererea tip, care poate fi descarcată de pe site-ul instituției – www.cjparges.ro, rubrica “acte și formulare”, sau poate fi obținută de la sediul instituției.

Imediat ce vom intra în posesia unor informații suplimentare privind stațiunile alocate și seriile de plecare, Casa Județeană de Pensii Argeș vă anunță în timp util beneficiarii, pentru ca aceștia să aibă posibilitatea de se încadra în termenele prevăzute de criteriile de acordare a biletelor de tratament balnear distribuite prin sistemul organizat și administrat de Casa Națională de Pensii Publice.

About The Author

Related posts