Sechestrată de fostul concubin…

Sechestrată de fostul concubin…

Un bărbat din Câmpulung a primit mandate de arsetare pentru 30 de zile după ce şi-a sechestrat fosta concubină în apartamenttul acesteia.

Carmen N. de 48 de ani din municipiu a avut o relaţie cu un bărbat de 43 de ani, Cătălin Ion C. Cum bărbatul era deosebit de agresiv, femeia a decis să-şi vadă de viaţa ei singură, aşa ca s-au separate, numai că Ion Cătalin C., nu a rezistat prea mult până a intrat din nou în belea, din nou pentru că acesta avusese o interdicţie de a se mai apropia de femeie, însă interdicţia expirase în luna decembrie 2019.

Acum Cătălin a comis-o din nou, s-a dus la uşa femeii şi după insistenţe, a reuşit să intre în  casa femeii, unde a stat până a doua zi, iar Carmen nu a mai putut nici măcar să răspundă la telefon, de ieşit din casă nici nu se mai putea pune problema.

A ţinut-o sechestrată în locuinţă până a doua zi, când mama femeii, îngrijorată că fiica nu-i răspunde la telefon, a sunat insistent. I-a răspuns Cătălin C. şi ştiind cât este de agresiv bărbatul, bătrâna şi-a sunat nepotul. La rândul său fiul a sesizat poliţia, spunând că mama lui se află într-o situaţie critică. Când s-au dus la uşă oamenii legii l-au găsit pe Cătălin C. în casă.

Femeia le-a povestit ce a păţit şi bărbatul a fost reţinut. Acesta a fost prezentat Judecătoriei Câmpulung cu propunerea de arestare preventivă, iar instanţa a admis cererea. Bărbatul a primit mandat pentru 30 de zile. 

About The Author

Related posts