Secția de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Câmpulung dotată cu aparatură!

Secția de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Câmpulung dotată cu aparatură!

Parteneriatul dintre Spitalul Municipal Câmpulung şi compania Holcim România îşi împlineşte un nou obiectiv. De această dată, este vorba despre dotarea cu aparatură şi echipamente medicale a Secţiei de Anestezie şi Terapie Intensivă, respectiv 4 paturi de terapie intensivă, o brancardă automată, 4 monitoare şi un aparat de mobil de ventilaţie.

Valoarea totală a acestei investiții este de aproximativ 47,5 mii  euro.

Echipamentele medicale oferite de Holcim România contribuie la îmbunătățirea activității din Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, completând proiectul de reabilitare şi de modernizare a acesteia derulat de către Spitalul Municipal Câmpulung.

,,Pentru că ne dorim să trăim într-o comunitate sănătoasăvrem să contribuim la asigurarea unor servicii medicale performante și sigure prin parteneriatul dezvoltat cu Spitalul Municipal Câmpulung, cu impact pozitiv pentru oamenii din zona noastră. De această dată, suntem bucuroşi să fim alături la modernizarea Secţiei de Anestezie şi Terapie Intensivă, locul cel mai sensibil din orice spital, acolo unde se face diferenţa dintre viaţă şi moarte”, Cornel Banu, Director fabrica ciment Holcim Câmpulung.

În cadrul parteneriatului cu Spitalul Municipal Câmpulung, Holcim România a mai donat unităţii sanitare echipamente medicale de ultimă generaţie dintr-un spectru larg de servicii, precum: aparatură de laborator, aparat de anestezie, ecograf Dopler 3D, aparat radiologic cu braţ mobil, facoemulsificator (aparat pentru operaţii de cataractă), maşină de spălat şi dezinfectat instrumentar, monitor funcţii vitale, electrocardiografe (EKG) şi altele.

About The Author

Related posts