Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Șefi de instituții demiși pe Facebook! Oficial sunt la muncă!
Șefi de instituții demiși pe Facebook! Oficial sunt la muncă!

Șefi de instituții demiși pe Facebook! Oficial sunt la muncă!

Șefi de instituții demiși pe Facebook! Oficial sunt la muncă! La nici o lună de la instalarea în funcția de primar, Elena Lăsconi a declanșat scandalul demisiilor prin instituțiile publice din Câmpulung. Primii șefi demiși în direct pe pagina de socializare, a Elenei Lăsconi au fost Ionel Vlădescu șeful Piețelor și Dragoș Nicolae, șeful Poliției Locale.

Cei doi spun că nu li s-a adus la cunoștință în scris toate măsurile invocate în demiterea acestora ca atare aceștia s-au conformat. Mai mult decât atât nu există comunicare între primăria Câmpulung și instituțiile subordonate. Toată transparența publică se face doar pe Facebook, se pare iar nu toată lumea se poate conforma la acest mod de lucru.

Reamintim faptul că primarul Elena Lăsconi a fost prezentă la piață, duminică, 15 noiembrie pentru a face filmări, cert este că acest lucru îl face profesionist, și nici măcar nu a stat de vorbă cu șeful Piețelor, Ionel Vlădescu a luat doar decizia de a-l demite după ce a constat că geamurile din exterior de la intrare nu au fost sparte, ca celelalte. Numai că Ionel Vlădescu nu a semnat demisia și în continuare este la muncă, neprimind nicio înștiințare oficială de părăsirea acestei funcții de conducere până la acest moment.

Mai mult decât atât directorul Ionel Vlădescu de la S.C Piețe – Servicii Comunitare Muscel S.R. L are contract de mandat prin hotărârea Adunării Generale a Asociaților, asociat unic fiind Municipiul Câmpulung prin Consiliu Local Câmpulung conform H.C.L nr. 98 din 05.08.2010. Deci demiterea se face numai prin hotărârea AGA pentru că nu există Consiliu de Administrație la Piață.

În cazul lui Dragoș Nicolae, șeful Poliției Locale cel de-al doilea șef anunțat ca și demis, eliberarea s-a din funcția pe care o deține se poate face numai în conformitate cu OUG 57/2019 – Codul Administrativ.

About The Author

Related posts