19.6 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 septembrie, 2022

Șefii în acțiune. Pe munte la strâns tone de gunoaie aruncate de turiști

Alte Știri
Astfel, au avut loc acțiuni de ecologizare în mai multe localități din zona de munte din județ. Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș Adrian Dumitru BUGHIU, care este și președinte al Comitetului de Masiv al grupei de munți Făgăraș, a participat, împreună cu subprefecții Ciprian Neculaescu și Bogdan Minciunescu și Ionel Visinescu, directorul Oficiului de Dezvoltare Montană Curtea de Argeș, la o acțiune de ecologizare la Corbeni.
La acțiune au participat zeci de voluntari de la instituțiile partenere, voluntarii ai ONG-ului Asociatia Zimbrul Carpatin, elevi, salvatori montani de la Salvamont Argeș, reprezentanți ai Servsal Argeș. Au fost și familii întregi care au dorit să își curețe comuna de gunoaie.
Evident, nu a lipsit nici primarul Nicolae Dinică. Acțiunea a vizat mai multe zone, inclusiv un drum care este intens circulat de turiști. De altfel, Corbeniul este o localitate turistică apreciată de vizitatorii din țară și nu numai.
Au fost strânse câteva tone de gunoaie, iar mesajul tuturor a fost unul comun: învățați să avem grijă de natură, ca să ne putem bucura de ea!
Acțiunea a beneficiat și de susținerea Inspectoratului Școlar Județean Argeș, Oficiului de Dezvoltare Montană Curtea de Argeș, Gărzii de Mediu, Gărzii Forestiere, Romsilva și Direcției pentru Agricultură Argeș, ADI Servsal Argeș și voluntari de la ONG-uri de Mediu.
Ultimele Știri

Medicul cardiolog Adrian Tase a devenit membru PSD

Astăzi a avut loc Consiliul Politic Județean al PSD Argeș. În Consiliul condus de către Ion Mînzînă - președintele...

Alte știri din aceeași categorie