SENTINȚĂ DEFINITIVĂ, mult mai mare pentru fostul primar LIVIU ȚÂROIU
SENTINȚĂ DEFINITIVĂ, mult mai mare pentru fostul primar LIVIU ȚÂROIU

SENTINȚĂ DEFINITIVĂ, mult mai mare pentru fostul primar LIVIU ȚÂROIU

SENTINȚĂ DEFINITIVĂ, mult mai mare pentru fostul primar LIVIU ȚÂROIU. Curtea de Apel Pitești a decis o sentință mai mare decât cea aplicată de Judecătoria Câmpulung. De asemenea și numărul de zile pe care trebuie să le facă în folosul comunității i-au fost dublate. Fostul primar Liviu Țâroiu nu a scăpat nici de achitarea cheltuielilor judicare.

Reamintim faptul că fostul primar Liviu Țâroiu a fost judecat după ce, anul trecut de Bobotează a fost găsit băut la volan. Pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe a fost condamnat de Judecătoria Câmpulung, pe data de 4 mai 2021 la 8 luni de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei pe durata a doi ani, termen de supraveghere. A fost obligat de instanță să presteze 30 de zile, muncă în folosul comunității la Complexul de Servicii Comunitare – Centrul de Primiri de Urgență a Victimelor Violenței în Familie din Câmpulung și să suporte cheltuieli judiciare în valoare de 260 lei.

Avocatul fostului primar Liviu Țâroiu a atacat la Curtea de Apel Pitești sentința, iar cea definitivă a fost publicată în data de 21 iulie, după o amânare. Așadar sentința definitivă este mai mare cu o treime decât cea dată de Judecătoria Câmpulung.

About The Author

Related posts