19.8 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

Sfaturi aparte, de care Scorpionii trebuie să ţină cont!

Alte Știri

Plecarea planetei Saturn din acest semn zodiacal, a adus în sfârşit eliberarea pentru Scorpioni. Având în vedere că o mare parte dintre Scorpioni găsesc întotdeauna responsabili în altă parte pentru nereuşitele lor, de această dată nu au această posibilitate, deoarece drasticul profesor Saturn le arată băţul încă din 16 iunie. Pe măsură ce vor realiza că ei sunt singurii responsabili pentru reexaminare, atunci şi Saturn le va acorda fără rezerve nota de trecere. Liber profesioniştii se pot lansa în următorii 2 ani şi jumătate, având oportunităţi la care nici cu gândul, nu au gândit. Anul 2015 este un an în care investiţiile trebuiesc făcute în urma multor studii, chiar dacă anul este formidabil în plan profesional, şi vă dă posibilitatea de a atinge un nivel social de invidiat. Nu uitaţi însă de spiritualitate, lucrul acesta v-ar putea costa foarte mult. Aveţi grijă cum vă drămuiţi banii şi mai ales nu daţi cu împrumut prietenilor, pentru că asta v-ar putea costa chiar valoarea acelui împrumut. Credinţa este cea ce vă va propulsa în sfere imposibil de bănuit în aceste momente. Partea afectivă vă poate aduce experienţe karmice, iubiri interesante, dar nimic ce poate desăvârşi ceva pe viitor. Relaţiile mai vechi pot continua fără probleme. Casa călătoriilor este de asemenea viciată, atenţie la posibilitatea producerii unor accidente. Conduceţi cu grijă! Banii vin către dumneavoastră din multe părţi, dar asta nu vă dă dreptul să faceţi un scop în viaţă din a-i obţine. Gândiţi-vă la ei doar ca la un  mijloc de trai.

Ce trebuie să purtaţi obligatoriu!

Purtaţi tot timpul cristalul însoţit de isop. Consumaţi alimente bogate în minerale, vitamine şi proteine. Evitaţi dulciurile din comerţ, tutunul, băuturile tari, băuturile energizante. Beţi sucuri naturale din fructe verzi şi ceaiuri din plante medicinale care înfloresc în primele luni de primăvară. Rugăciunea trebuie spusă după ora 21.00. Culorile anului: granat, maro, gri, portocaliu, albastru, bleu. Milostenii- marţi, joi şi vineri. Mai multe amănunte găsiţi pe www.bioenergoterapeut.ro.

 

Ultimele Știri

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici: "Dragi cetățeni din Costești și Capu Piscului de o săptămână pompăm apă,...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie