Şi-a călcat soacra cu maşina…

Şi-a călcat soacra cu maşina…

O ceartă, asta se pare că ar fi stat la baza unui accident rutier produs în localitatea Vlădeşti, judeţul Argeş. Elena Cocoşatu de 42 de ani, are o fată căsătorită cu Neagă Dragoş de 24 de ani şi are doi copii. Aşa după cum povesteşte soţul victimei şi tatăl fetei, Dragoş o bate pe fiica lui. Sâmbătă, 11 iulie se pare că Elena Cocoşatu ar fi văzut o asemenea scenă şi ar fi intervenit să îşi apere fiica. Acesta a fost şi motivul pentru care ginerele ei a lovit-o cu maşina.
„Soţia mea a văzut cum ginerele nostru o bate pe fată. Ea s-a dus şi a intervenit şi aşa a lovit-o ginerele cu maşina. A lăsat-o lată, inconştientă şi a fugit cu maşina. De la ceata asta a pornit totul. Acum aştept să se facă femeia bine, apoi o să vedem ce facem cu fata şi cu nepoţii”, spune soţul Elenei Cocoşatu.
La locul accidentului s-a deplasat echipa operativă a poliţiei Câmpulung care a demarat cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor care au stat la baza producerii acestui accident rutier. În funcţie de numărul de zile de îngrijire medicală de care va avea nevoie Elena Cocoşatu, oamenii legii vor face şi încadrarea juridică a faptei.

About The Author

Related posts