Breaking News

Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Şi-a găsit sfârşitul sub tractorul închiriat!
Şi-a găsit sfârşitul sub tractorul închiriat!

Şi-a găsit sfârşitul sub tractorul închiriat!

Accident cumplit astăzi, la prânz, pe un drum forestier din comuna Pietroşani. Un bărbat de 47 de ani din localitate, şi-a găsit sfârşitul tragic, sub greutatea tractorului căzut peste el în momentul în care a vrut să urce pe un drum în pantă. Victima împrumutase tractorul de la un vecin pentru a face nişte lucrări agricole de primăvară în grădina personală.

În jurul prânzului, locuitorii comunei Pietroşani au fost îngroziţi la aflarea veştii că un om al locului şi-a găsit sfârşitul, într-un accident cumplit. Victima, un bărbat în vârstă de 47 de ani, a închiriat un tractor de la un vecin pentru a efectua nişte lucrări agricole de primăvară în grădina personală. În încercarea de a urca un deal, tractorul a derapat şi s-a răsturnat chiar peste cel care îl conducea. La faţa locului au sosit o ambulanţă şi două echipaje SMURD însă, pâna la sosirea salvatorilor, bărbatul decedase sub greutatea tractorului.

Bărbatul decedat a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală şi transportat la prosectură în vederea efectuării necropsiei. În urma lui a rămas o soţie îndurerată cu doi copii minori.

About The Author

Related posts