Simona Banu o zână a Toamnei! Lista cu câștigătorii!

Simona Banu o zână a Toamnei! Lista cu câștigătorii!

La o școală din Câmpulung a fost organizat Balul Toamnei! Acțiunea a demarat cu sprijinul Consiliului Elevilor de la școala gimnazială ,,Nanu Muscel” în sala de sport a instituției școlare. Noutatea din acest an a fost că în locul costumelor de Halloween au apărut zâne ale Toamnei, purtând panere cu fructe, și ,,Dovlecei simpatici” ce au încântat publicul. Balul a inclus concursuri distractive, o Paradă a Toamnei, expoziție de pictură și în final dans și tombolă. Premiile au fost oferite tot de Consiliul Elevilor.

,,Deși a fost o acțiune a claselor V-VIII ne-am bucurat să avem printre noi și elevi din clasa a IV-a ce vor prelua anul viitor ștafeta, dar și foști elevi ai școlii ,,Nanu Muscel” ce nu au uitat de noi. Profesorii diriginți au fost alături de elevi atât în juriu cât și în mijlocul acestora. A fost o acțiune reușită, plină de voie bună ce a încântat nu doar pe copii ci și pe adulți. Mulțumim părinților care s-au implicat în această activitate fie prin confecționarea costumelor, fie participând la bal și de asemenea mulțumim politiei comunitare pentru ca, alături de noi, a vegheat asupra siguranței elevilor noștri”, a declarat pentru Ziarul din Muscel, directorul Steluța Popescu. 

Lista completă cu câștigătorii Balului Toamnei

Proba Măr Viteză – locul I – Bogdan Voinescu, Antonia Mavrodin, Sebastian Oane.

Proba Desen de Toamnă – locul I – Sorina Baciu, locul al doilea – Teodora Trandafir, locul al treilea – Anisia Grecu, locul al patrulea – Karina Viten.

Parada Costumelor – locul I – Simona Banu, locul al doilea – Mădălina Voica, locul al treilea – Anastasia Coșa, locul al patrulea – Denisa Ionescu.

Dovleacul Vesel – locul I – clasa a V-a A, locul al doilea – clasa a VI-a B, locul al treilea – clasa a V-a B.

 

 

 

 

About The Author

Related posts