Smiley în concert la VIVO! Piteşti
Smiley în concert la VIVO! Piteşti

Smiley în concert la VIVO! Piteşti

VIVO! Piteşti sărbătoreşte în acest week-end 10 ani de la deschidere. Cu această ocazie, reprezentanţii centrului comercial le-au pregătit argeşenilor şi muscelenilor o mulţime de evenimente inedite, dar şi concursuri cu premii.

Ziua de sâmbătă este dedicată promoţiilor speciale şi premiilor şi va fi încununată de un concert de senzaţie susţinut de Smiley. Pe parcursul întregii zile, vizitatorii centrului comercial se vor putea bucura de oferte în magazinele lor preferate, iar clienţii care vor face cumpărături în valoare de minimum 200 de lei vor primi garantat un bilet la film.

Cel mai important moment îl reprezintă, cu siguranţă, concertul pe care Smiley îl va susţine, de la ora 19.00, pe scena din VIVO! Piteşti.

Tot sâmbătă, campania aniversară “Sărbătorim 10 ani cu premii fabuloase!” se încheie, piteştenii având ocazia să se înscrie în cursa pentru o vacanţă exotică all inclusive în Maldive, până la ora 18.00.

Pentru a fi eligibili, participanții la tombolă trebuie să cumpere de 100 de lei pe un bon fiscal din magazinele centrului comercial şi să meargă la Biroul de informaţii de la parter pentru a se înscrie.

Marele câştigător al unui concediu în Maldive va fi desemnat sâmbătă seara, pe scena din VIVO! Piteşti. Vineri este ultima zi în care clienţii fideli VIVO! Piteşti pot participa la concursul inedit organizat pe pagina de Facebook a centrului comercial şi îşi pot face poze instant, ca amintire, la cabina foto InstaFun aflată lângă Biroul de Informaţii.

Participanţii la concurs trebuie să povestească, într-un comentariu, cel mai frumos moment pe care l-au petrecut în mall şi pot câştiga unul din cele 10 premii constând în vouchere de cumpărături în valoare de 500 de lei.

Tot până vineri, piteştenii pot vota pe Facebook cel mai frumos tort decorat cu ocazia aniversării a 10 ani de la deschiderea VIVO! Piteşti. Copiii de la 10 şcoli şi grădiniţe din Piteşti şi Mioveni au răspuns invitaţiei de a-şi pune toată imaginaţia şi creativitatea la contribuţie şi, cu mânuţele lor talentate, să coloreze şi să modeleze poveşti pe torturile aniversare din polistiren aflate la parterul centrului comercial, în perioada 3 – 12 mai.

Cele mai apreciate trei torturi vor fi premiate de reprezentanţii VIVO! Piteşti, astfel:

  • Premiul III – voucher de cumpărături în valoare de 1000 de lei, valabil în magazinul Altex pentru dotarea unităţii educative.
  • Premiul II – voucher de cumpărături în valoare de 1200 de lei, valabil în magazinul Altex pentru dotarea unităţii educative.
  • Premiul I – voucher de cumpărături în valoare de 2000 de lei, valabil în magazinul Altex pentru dotarea unităţii educative.

About The Author

Related posts