Şoc şi groază! A rămas inert, lipit de maşină…
Şoc şi groază! A rămas inert, lipit de maşină…

Şoc şi groază! A rămas inert, lipit de maşină…

Şoc şi groază! A rămas inert, lipit de maşină…Accident mortal pe DN 73, Piteşti – Câmpulung, în zona localităţii Ţiteşti.

Şoferul unui autoturism de provenienţă străină, în vârstă de 31 de ani a avut parte de şoc şi groază pe drumul lui spre destinaţie. Un bărbat de 67 de ani din Bălileşti i-a tăiat calea printr-un loc nepermis.

Şoferul l-a lovit din plin cu autoturismul în care se afla, l-a luat pe capotă, iar bărbatul a rămas inert pe luneta maşinii până când au venit organele abilitate pentru a face cercetare la faţa locului.

Localnicii care au ieşit ca la urs din curţi când au auzit bubuitura şi au avut parte de imagini greu de descris în cuvinte. Bărbatul decedat a fost acoperit imediat, dar a rămas aşa cel puţin o oră, deoarece s-a constat decesul de către cadrele medicale de la Ambulanţă şi a fost nevoie de intervenţia celor de la Medicină Legală la faţa locului.

Şoferul s-a ales cu dosar penal până la stabilirea cu exactitate a cauzei care a dus la producerea accidentului mortal pe DN 73.

About The Author

Related posts