Breaking News

Societăţi comerciale verificate de oamenii legii…

Peste 300 de polițiști, împreună cu jandarmi, polițiști locali și pompieri, au acţionat în ultimele 24 de ore pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu virusul Covid-19, în zone aglomerate, la agenții economici, dar şi în mijloacele de transport în comun.

În ultimele 24 de ore au fost desfășurate 31 de acţiuni punctuale, iar dintre acestea, 27 au fost organizate independent de către poliţişti, nouă organizate împreună cu I.J.J. Argeş şi trei cu alte structuri.
În cadrul activităților au fost verificate 2.841 de persoane, precum şi 132 de mijloace de transport persoane.

De asemenea, au fost verificate 137 de societăţi comerciale, unde poliţiştii, alături de celelalte structuri cu care acţionează în sistem integrat, au instruit reprezentanţii tuturor agenţilor comerciali şi centrelor comerciale verificate cu privire la măsurile dispuse pentru respectarea normelor de prevenire a infectării şi combatere a răspândirii coronavirusului.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii argeşeni au aplicat, conform Legii 55/2020, un număr de 168 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 22.000 de lei, după cum urmează:

  • 148 de sancţiuni, în valoare de 16.000 de lei, ca urmare a nepurtării sau purtării necorespunzătoare a măştii;
  • 8 sancţiuni, în valoare de 3.000 de lei, ca urmare a nerespectării interdicţiilor de deplasare;
  • 3 sancţiuni, în valoare de 3.000 de lei, ca urmare a nerespectării măsurii izolării/carantinării la o adresă aleasă.

About The Author

Related posts