SPA UBF: Sfidați canicula cu dușurile emoționale!

SPA UBF: Sfidați canicula cu dușurile emoționale!

Unic în Câmpulung! Managerul Florina Vuței, prin multă muncă și devotare a reușită să bucure sufletul doamnelor și domnișoarelor care vor trece pragul SPA-ului, unde alături de Un Băiat și O Fată se pot bucura de înfrumusețare corporală, ce cu singuranță le va aduce succesul acasă și în cuplu, pentru că acest aspect este atât de necesar în zilele noastre! După cum bine știm SPA înseamnă destindere pentru mușchi și minte, relaxare totală, răsfaț al trupului și confort al spiritului. Termenul care desemnează locația în care găsesc toate acestea provine din abrevierea unei expresii latine: Sanitas Per Aquam – Sănătate prin Apă. La un SPA poți beneficia pe lângă aceste terapii, de ritualuri aparte ce se realizează după aceeași rețetă în toate instuțiile sau poți beneficia de ritualuri și tratamente proprii sub semnătura, unui anumit centru SPA. Ritualurile includ de obicei și o sedință de masaj, de un anumit tip (lomi lomi, shiatsu, thai etc.), o exfoliere, o împachetare, și de cele mai multe ori și o baie.

Pe lângă masajele terapeutice (spate și gât de exemplu), de relaxare, sau masajele care provin dintr-o filosofie veche de mii de ani (ex.masajul ayurvedic, polinezian care difuzează și canalizează fluxul energetic în corp și spirit, aducând liniște și îmbunătățind tonusul) există și elemente de nelipsit dintr-un centru welness care au consacrat Spa-urile, precum sunt sauna și dușul Vichy.

Există mai multe tipuri de saună (uscată, cu infraroșu, aromosaună…) iar fiecare răspunde anumitor preferințe. Indiferent de sauna aleasă, efectele ei sunt: înlăturarea tensiunii musculare, detoxifierea, stimularea arderii grasimilor și întărirea sistemului imunitar. Dusul Vichy poate fi un tratament hidroterapeutic în sine sau face parte integrantă din unele tratamente corporale, cum ar împachetările și/sau exfolierile. Ritualurile au fost create pentru a vă asigura obținerea celor mai bune rezultate, într-un timp cât mai scurt cu ajutorul dușului Vichy, a saunei și a dușului emoțional, având efecte terapeutice diverse de relaxare, remineralizare, detoxifiere și tonifiere.

Brand-ul “Un Băiat și o Fată” vă propune o gamă de servicii cu ritualuri ce conțin arome organice delicioase de cacao, scorțisoară, anason, citrice, mentă etc și masaje cu uleiuri 100% naturale. Pentru adăugarea de “plus valoare” și alinierea la trendul actual de terapii cu ajutorul sistemelor performante vom insera programul de remodelare corporală și tratamentul de epilare definitivă cu IPL, precum și un program organic de slăbire și tonifiere și câteva ritualuri faciale 100% natural.

CE SUNT DUȘURILE EMOȚIONALE?

Dușurile emoționale sunt asemenea unei ploi tropicale parfumate, luminoase și sonore care deconectează corpul și îi conferă vigoare. Dușul este foarte util pentru a răcori corpul după saună și pentru a ajuta sistemul vascular să revină la stadiul inițial. Acest tip de duș acționează ca un masaj tonic și profund. Dușurile emoționale sunt dușuri cu presiuni, temperaturi și arome cu eucalipt, mentă sau mango. Putem experimenta senzații unice create de alternarea programelor: Tropical, Ceață Rece, Baie Cromatică, Masaj Lateral, Jet Orizontal de apa rece și Duș Aromatic. Vă putem bucura de revigorarea organismului, accelerarea procesului de regenerare a pielii, hidratarea și stimularea sistemului circulator. Designul modern și elegant al acestor echipamente sunt fabricate în Italia de brandul Laghetto.

About The Author

Related posts