Spitalul din Mioveni are șase etaje și aceste secții….

Spitalul din Mioveni are șase etaje și aceste secții….

Se muncește de zor la spitalul din Mioveni pentru a se putea face recepția în luna septembrie. În prezent se continuă dotările cu echipamentele medicale și aparatură, la cel mai nou spital din sudul țării, spitalul orășenesc Mioveni.

În prezent, se fac ultimele retușuri și finisaje la lucrările de amenajări interioare în spațiile administrative, în timp ce echipamentele sunt amplasate și montate în noile saloane și în sălile unde vor fi efectuate intervențiile medicale.

Noul spital are şase etaje, cu secţii de Medicină internă – compartimente Medicină Internă, Gastroenterologie, Cardiologie, Neurologie, Diabet zaharat, Endocrinologie, Nutritie și Boli metabolice, Secția Pediatrie, Secția Chirurgie Generală – cu compartimentele Chirurgie Generală, Urologie, ORL, Chirurgie Vasculară, Ortopedie și Traumatologie, Secția Obstetrică-Ginecologie, Secția Recuperare, medicină fizică și balneologie, compartiment Neonatologie, compartiment de Cardiologie și Radiologie intervențională, compartiment ATI, compartiment Primiri Urgențe, compartiment Imagistică Medicală, spitalizare de zi, precum și spaţii auxiliare cu birouri, farmacie.

Recepția spitalului va avea loc pe data de 5 septembrie.

About The Author

Related posts