20.7 C
Campulung Muscel
marți, 9 august, 2022

START CU DREPTUL. FC Argeş a învins pe UTA în prima etapă din Superliga, scor 2-0

Alte Știri

FC Argeş a învins pe UTA în prima etapă din Superliga, scor 2-0. Dorian Bertrand a reuşit dubla în meciul său de debut pentru echipa din Trivale.

Înaintea primului joc din acest sezon de Superliga întreaga suflare alb violetă își dorea ca întreaga echipă din Trivale să își ia un start cu dreptul iar acest deziderat s-a împlinit piteștenii având o evoluție solidă în meciul cu UTA.

Echipa pregătită de Andrei Prepeliță a deschis scorul destul de rapid în minutul 2 prin jucătorul care evoluează pentru naționala statului Madagascar, Dorian Bertrand. Arădenii au avut posesia mai bună în repriza secundă însă fără efect pe tableta de marcaj, rar au găsit drumul către careul advers, în timp ce FC Argeș a fost o echipă mai tăioasă, mai rapidă.

Alb violeții ar mai fi putut să marcheze cel puțin două goluri, dacă Florin Iacob nu ar fi fost pe fază. Scorul final a fost stabilit de același Dorian Bertrand în minutul 54.

Minutul 54: GOL FC Argeș! După un contraatac rapid al piteștenilor, mingea ajunge în flancul dreapta, la Jakolis, care pasează perfect în fața porții pentru Dorian Bertrand. Internaționalul din Madagascar, aflat la debut, marchează fără emoții și face dubla.

preluare text Clar TV

Ultimele Știri

Știați că în România există cel mai mare lac helioterm din lume?

Știați că în România există cel mai mare lac helioterm din lume? Este cunoscut faptul că România dispune de...

Alte știri din aceeași categorie