Ce partid veți vota la următoarele alegeri?

PSD
PNL
USR/PLUS
PMP
PRO ROMANIA
ALDE

Start la înscrierile în programul de tomate

Start la înscrierile în programul de tomate

Start la înscrierile în programul de tomate În conformitate cu prevederile HG nr. 107/2019 pentru aprobarea schemei „Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de susținere a produsului tomate în spații protejate”, pentru anul 2019, destinată producătorilor agricoli persoane fizice care dețin atestat de producător, producătorilor agricoli persoane fizice autorizate, întreprinderilor individuale și familiale, producătorilor agricoli persoane juridice, la Direcția pentru Agricultură Județeană Argeș, în registrul unic pentru accesarea Programului de susţinere a produsului tomate în spaţii protejate, din totalul de 55 de potențiali beneficiari ai programului de tomate, s-au înscris 28 de fermieri din localitățile: Leordeni- 3 beneficiari; Oarja- 1 beneficiar; Topoloveni- 3 beneficiari; Călinești- 3 beneficiari; Lunca Corbului- 2 beneficiari; Izvoru- 1 beneficiar; Albota- 1 Beneficiar; Cocu – 1 beneficiar; Rociu- 2 beneficiari; Mioveni- 2 beneficiari; Cicănești- 1 beneficiar; Micești- 1 beneficiar; Bârla- 2 beneficiari; Schitu Golești – 1 beneficiar; Mărăcineni- 1 beneficiar; Dârmănesti- 1 beneficiar; Mozăceni- 1 beneficiar și Căldăraru- 1 beneficiar.

În urma solicitărilor depuse de către beneficiari pentru efectuarea controlului privind verificarea înființării culturii de tomate în spații protejate,  consilierii cu atribuții de inspecții  din cadrul instituției noastre s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea controlului privind verificarea înființării culturii de tomate la 8 beneficiari din următoarele localități: Leordeni, Topoloveni, Lunca Corbului, Izvoru, Călinești și Schitu Golești. Controlul s-a soldat cu rezultate pozitive.

Urmează ca și restul beneficiarilor să planteze în zilele următoare.

Persoanele interesate de accesarea programului de tomate, se pot înscrie pentru ajutorul de minimis,  până la data de 15 septembrie inclusiv, pentru tomatele valorificate în perioada noiembrie – 20 decembrie 2019.

Informații suplimentare se pot obține la sediul D.A.J. Argeș, din str. Armand Călinescu, nr. 44, Pitești, și Tel.:/Fax: 0348 405 032; 0348 405 033

About The Author

Related posts