Ce partid veți vota la alegerile locale?

PSD
PNL
USR/PLUS
PMP
PRO ROMANIA
ALDE
POL CÂMPULUNG
BUN 100%
AUR

This poll has been finished and no longer available to vote !

Start la zilele Câmpulungului pe stadionul municipal

Start la zilele Câmpulungului pe stadionul municipal

Zilele Câmpulungului în 2019 au debutat într-o locație nouă, o încercare îndrăzneață cum a declarat primarul Liviu Țâroiu de la care se așteaptă multe reușite.

Edilul Câmpulungului a mai declarat la deschiderea zilelor orașului că dacă această locație prezintă interes pentru câmpulungeni va rămâne pe viitor ca pe stadion să se organizeze următoarele sărbători.

,,Anul acesta am stabilit cu actualul Consiliu Local ca zilele orașului Câmpulung să fie organizate pe stadion, anul viitor va fi un nou consiliu, un nou primar se va lua în discuție locația, dar cred că aici la stadion este cel mai bun loc, eliberând centrul orașului de zgomote, mizerie, etc. La licitația pe care am făcut-o pentru această manifestare s-a înscris doar o firmă Palmyra Events de la Târgoviște. Am mai primit o ofertă în cursul anului de la o altă firmă dar aceștia cereau primăriei mulți bani ca să organizeze zilele orașului. Am decis să alegem partenerul care ne-a convins de 4 ani că organizează ca la carte aceste evenimente în orașul nostru”, a mai declarat primarul Liviu Țâroiu.

Alături de primarul Liviu Țâroiu la conferința de presă pentru deschiderea zilelor orașului au mai participat și organizatorii Marinela Olei și Nelu Șerban.

,Este a patra ediție la care noi participăm, dar pentru prima dată pe stadionul muncipal din Câmpulung. Terasele de alimentație publică și toată zona comercială s-au reunit pe acest stadion. Pentru prima dată ne regăsim toți la un loc. Sperăm ca acest element să fie de bun augur și toți participanții să știe că suntem aici, pentru că noi îi așteptăm cu produse tradiționale la grătar, cu renumitul bulz, cu hamsii, mititei și bere rece și spumoasă. Avem și un parc de distracții bine amenajat. Câmpulungenii pot sta la iarbă verde pentru a urmări spectacolele din acest weekend”, a declarat reprezentanta firmei Palmyra, Marinela Olei.

După cum bine se știe, zilele municipiului Câmpulung au o semnificație importantă pentru câmpulungeni mai ales că pe data de 20 iulie, locuitorii din orașul de la poalele Mateiașului îl prăznuiesc pe patronul lor spiritual Sfântul Ilie.

,,Vom încerca și de această dată să fim la înălțimea câmpulungenilor, să vină și turiștii la stadion, pentru că sărbătoarea de la Câmpulung are o semnificație importantă pentru locuitorii acestei zonei. Chiar dacă este într-o locație nouă, omul sfințește locul. Totul va fi bine și se va încheia cu bine mai ales dacă vremea va ține cu noi”, a declarat organizatorul Nelu Șerban.

About The Author

Related posts